fredag 4 februari 2011

Lära lärare att starta en blogg... Belive me, det kunde inte ha gått bättre

Att utbilda lärare i att starta i en blogg låter lätt eller det kanske låter svårt?. Det är lätt, det var lätt, det gick hur bra som helst faktiskt. Jag var väldigt nöjd... nej jag var riktigt jävla nöjd med våran insatts. Det gick hur bra som helst faktiskt, alla skötte sig utmärkt, Emma vågade sig till och med fram på "scenen". Det kunde inte ha blivit bättre... Lars och Måns har inte direkt givit någon kritik... Eller så kanske dom inte vågar sågas oss? Nej det tror jag faktiskt inte. Vi skötte oss riktigt bra och lärarna som var där var riktigt duktiga också, de lärde sig fort, de vågade fråga och var inte blyga alls. Deras bloggar var riktigt fina också, blev lite avundsjuk så jag fick göra om min från början nästan. Men det är alltid kul att hålla på att pilla med bloggen.

Så riktigt grymt jobbat både Gruppen och de lärare som var där, riktigt bra jobbat.

Royalty!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Håller med om att ni gjorde det riktigt bra. Har vi tankar kring vad som kan förbättras kommer ni definitivt att få höra dem :-)

  Tycker du kändes hur lugn och säker som helst. Bra röst, bra tempo och bra kontakt med eleverna. Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!
  En sak som var häftigt var hur du ändrade perspektiv, från student till lärare. Vet inte om du tänkte på det själv men när du skulle presentera dig så tog du av dig din mössa. Den handlingen fick mig att tänka "Den killen har fattat vad det handlar om..." (Nu är det inte mössdiskussionen jag är ute efter, det får man tycka vad man vill om)Vet inte ens om det var en medveten handling från din sida men att du skulle undervisa oss fick dig att tänka och agera som en lärare. Stort!
  Din undervisning skötte du mycket bra, instämmer helt med Lars kommentarer här ovan.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig Biston, bra jobbat! Framtiden ser ljus ut för oss ;)

  SvaraRadera
 4. Tack Camilla, ja det var medvetet att jag tog av mig kepsen faktiskt. Jag har lärt mig att skilja på att vara student, "privat person" och lärare, nu efter några terminer så det verkar som att det har givit resultat :)

  SvaraRadera