torsdag 17 februari 2011

Chill

Gårdagens lektion med lärarlyfts gruppen gick hur bra som helt. Jag har ingen direkt kritik mot lektionen, kanske att övergångarna från det ena programmet till det andra inte var så lyckat. Men alla skötte sig riktig bra faktiskt, det var inga missar alls. Fick vi frågor så besvarade vi dom utan några problem... ja de frågor och svar som jag hörde i alla fall!?

Hur som helt var de lyckat igår, jag känner mig riktigt nöjd med allas insatser. Jag vet inte vad jag ska skriva jag har bara beröm beröm och ännu mer beröm att ge. Ingen kritik, eller jo bara att övergångarna skulle vara mycket bättre, eftersom att ibland började vi med ett annat program utan att lärarlyfts gruppen inte visste om det. Men men det är inte hela världen, bara att putsa till tills nästa gång. Då ska vi nog vara fläckfria... hoppas jag.

Royalty

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Håller med om att ni var riktigt bra! Att ni är sugna på att ändå jobba vidare för att kunna göra det ännu bättre är det som kommer göra er till ruggigt bra lärare!
  OBS! Beröm är ännu viktigare att framföra än kritik!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig Biston, vi skötte oss riktigt bra! En viktigt poäng man bör tänka på är att man aldrig ska vara för nöjd med sin prestation, det är viktigt att se på små saker för att förbättra dem. Är man kritisk tyder det på att man vill förbättras.

  Vi får gå igenom det här när vi ses på måndag Biston!
  Ha en dunder helg nu och lycka till ikväll!

  HALA MADRID

  SvaraRadera
 3. Ni gjorde ett bra jobb och visade oss lugnt och metodiskt de olika momenten för att få en elefant och röra på snabeln. Ni fanns hela tiden med och så fort man inte hängde med så fick man hjälp. Tackar!

  SvaraRadera