torsdag 17 februari 2011

Chill

Gårdagens lektion med lärarlyfts gruppen gick hur bra som helt. Jag har ingen direkt kritik mot lektionen, kanske att övergångarna från det ena programmet till det andra inte var så lyckat. Men alla skötte sig riktig bra faktiskt, det var inga missar alls. Fick vi frågor så besvarade vi dom utan några problem... ja de frågor och svar som jag hörde i alla fall!?

Hur som helt var de lyckat igår, jag känner mig riktigt nöjd med allas insatser. Jag vet inte vad jag ska skriva jag har bara beröm beröm och ännu mer beröm att ge. Ingen kritik, eller jo bara att övergångarna skulle vara mycket bättre, eftersom att ibland började vi med ett annat program utan att lärarlyfts gruppen inte visste om det. Men men det är inte hela världen, bara att putsa till tills nästa gång. Då ska vi nog vara fläckfria... hoppas jag.

Royalty

söndag 6 februari 2011

Twitter, wordpress och grejer, hur många olika acc ska jag ha?

Lars har mailat ut att vi ska skapa nya acc på twitter och wordpress. Vad han har i kikaren vet jag inte... eller jo när det gäller wordpress har jag nog en aning. Men twitter, ja det får vi se imorgon på lektionen. Så ser fram emot morgondagens lektion.

Så tills dess ha det chill

Hala Madrid

fredag 4 februari 2011

Lära lärare att starta en blogg... Belive me, det kunde inte ha gått bättre

Att utbilda lärare i att starta i en blogg låter lätt eller det kanske låter svårt?. Det är lätt, det var lätt, det gick hur bra som helst faktiskt. Jag var väldigt nöjd... nej jag var riktigt jävla nöjd med våran insatts. Det gick hur bra som helst faktiskt, alla skötte sig utmärkt, Emma vågade sig till och med fram på "scenen". Det kunde inte ha blivit bättre... Lars och Måns har inte direkt givit någon kritik... Eller så kanske dom inte vågar sågas oss? Nej det tror jag faktiskt inte. Vi skötte oss riktigt bra och lärarna som var där var riktigt duktiga också, de lärde sig fort, de vågade fråga och var inte blyga alls. Deras bloggar var riktigt fina också, blev lite avundsjuk så jag fick göra om min från början nästan. Men det är alltid kul att hålla på att pilla med bloggen.

Så riktigt grymt jobbat både Gruppen och de lärare som var där, riktigt bra jobbat.

Royalty!