torsdag 3 mars 2011

Connect

Connect var ett tuuuungt program, den öppnade upp ännu fler dörrar för hur man kan arbeta som lärare och student. I programmet kan man hjälpa varandra, prata och dela filer som man vill. Riktigt underbart program jag fastnade för det direkt. eller kanske för att det gick så bra för våran grupp när vi skulle använda det. Det började lite trögt med hur vi skulle koppla in det och var man ska trycka sen, men det löste sig ganska fort faktiskt. Stackars Emma blev jättefrustrerad när hennes mic inte funka haha men sen var det massa glada miner när det funkade igen. Men hur som helst fick våran grupp i uppgift att skapa en liten presentation om nätvåld. Ja presentation vet jag inte om jag ska kalla det, utan en liten "igång sättare" eller vad vi nu vill kalla den. Jag, Camilla och Emma har i uppgift att fixa den uppgiften. Så nu håller jag tummarna för att allt ska gå bra. Det kommer gå bra, behöver inte ens hålla tummarna.

Väl mött
En säker Biston

Royalty

4 kommentarer:

 1. Kul att ni fick en bra start. Bra att du redan nu börjat fundera på hur detta skulle kunna fungera i din undervisning.

  SvaraRadera
 2. Vi kommer fixa det hur bra som helst! =)

  SvaraRadera
 3. Kom på att vi skulle ju kunna använda Connect under tiden vi är på VFU för att bolla idéer ifall någon av oss kanske kör fast, aldrig fel med lite teamwork!

  Vi ses imorgon bror,
  Ciao!

  SvaraRadera
 4. Det kommer att gå jättebra för oss!

  Jag måste lära mig att lägga till ljud på presentationer, om jag fortfarande inte lärt mig innan nästa vecka litar jag helt på dig och Emma.

  Har mejlat dig och Emma lite funderingar men det kan vi ta på onsdag när vi Connectar.

  Ha det bra!

  SvaraRadera