måndag 6 juni 2011

Redovisningar

Bo-Göran gjorde sin presentation väldigt bra faktiskt, det sköna var att man kände på honom att han var sig själv uppe på scenen. Han talade lugnt och han presenterade Västeråsprojektet väldigt bra. Det han kanske kunde nämna var att hur det kunde gå mellan att använda operativsystemet Mac i vissa skolor och det andra Windows 7 i andra skolor. Det som jag tänkte mest på var att vilket av de som egentligen vore bäst? Det vet jag inte än eftersom att man inte har fått fram några riktiga svar på det. Så vi får vänta och så. Men det var bra jobbat av Bo-Göran och hans G medlemmar och det var faktiskt riktigt intressant.

Hala Madrid

2 kommentarer:

 1. Håller med dig helt, han skött sig riktigt bra liksom alla andra i gruppen! Man kände deras samspel nästan som Busquets och Xavi :P Hoppas denna redovisning gav de tillräckligt med inspiration för att fortsätta deras arbeta och vidare utveckla det! Vem vet vi kanske såg den nya "Maria Montessori för IT" eller det kanske vi redan i Lars och Måns!

  Vill ta tid och tacka dig Biston, din blogg har varit intressant och ditt bidragande till kursen har varit helt AWESOME! Vi ses nästa termin :)

  Ciao!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Håller med Mael. Otroligt bra insats under kursen. Vi ses i höst!

  SvaraRadera