måndag 17 oktober 2011

Andra veckan

Den här veckan har varit bra också, fortfarande lika roligt. Känns som att man inte ska öga det som är bra för det får inte bli att man skriver att det bli sämre och sämre... men det tror jag inte heller.

Våran handledare är jätebra on har varit till riktigt stor hjälp och med hennes hjälp får man mycket att göra också, speciellt när det handlar om tidiningen. Det är skönt att ha någon som är drivande. Mina förväntningar är inte så jättehöga men mina förväntningar är att hon ska hjälpa mig med tidningen och att man kan bolla idéer. Sen att hon hjälper mig på VFUn. det gör hon också så det här går hur bra som helst.

Som domare på fotbollsplanen kan det vara knepigt, ibland ser man allt men ibland inte. När man väl inte ser är det 10 ungar som står runt dig och säger såg du såg du? Men som tur har vi varsin kapten i varje klass som ser och det är bara att vända sig till dem och fråga. Det känns som att de alltid är ärliga och jag litar på dem så det funkar jättebra. Vissa elever kan vara knepiga också efersom att de har en attityd på planen. Men det är bara att säga att om man har attityd så blir man varnad eller utvisad. Då räcker det.

Hala Madrid

Första veckan

Första veckan var bara att vi skulle observera och komma in i klassen. Klassen har en skön gemensamhet och det är kul att vara i klassen. Dock kan några elever var alivligare än andra men det får man räkna med, ingen är perfekt heller. Jag kunde också låta väldigt mycket när jag var i deras ålder. Så jag ser framemot de kommande veckorna :)

Hala Madrid