fredag 18 mars 2011

krönikör?

Jag och Mael satt hela dagen idag och pluggade. Vi kom fram till att vi inte skulle göra någon film utan att på VFU:n skulle låta eleverna göra krönikor och artiklar. Sen har vi hållt på med vår resurssida, om jag ska vara ärlig så är jag fett nöjd med första sidan. Vi har lagt ner mycket tid på den så ingen ska våga såga oss :p

Jag, Camilla och Emma hade connect möte idag. Stackars Emma kunde inte komma in på connect eftersom att hon inte hade flash. Men jag och Camilla delade upp arbetet så det var inga problem. sen ska vi ha ett till möte nästa vecka, då hoppas jag att Emma kan komma in på connect.

Hala Madrid

Ps: Sry Måns och Lasse att det inte blev en film, men våran resurssidan kommer vara bättre än filmen

torsdag 3 mars 2011

Connect

Connect var ett tuuuungt program, den öppnade upp ännu fler dörrar för hur man kan arbeta som lärare och student. I programmet kan man hjälpa varandra, prata och dela filer som man vill. Riktigt underbart program jag fastnade för det direkt. eller kanske för att det gick så bra för våran grupp när vi skulle använda det. Det började lite trögt med hur vi skulle koppla in det och var man ska trycka sen, men det löste sig ganska fort faktiskt. Stackars Emma blev jättefrustrerad när hennes mic inte funka haha men sen var det massa glada miner när det funkade igen. Men hur som helst fick våran grupp i uppgift att skapa en liten presentation om nätvåld. Ja presentation vet jag inte om jag ska kalla det, utan en liten "igång sättare" eller vad vi nu vill kalla den. Jag, Camilla och Emma har i uppgift att fixa den uppgiften. Så nu håller jag tummarna för att allt ska gå bra. Det kommer gå bra, behöver inte ens hålla tummarna.

Väl mött
En säker Biston

Royalty